Rammer du rateloftet?

I 2012 blev der indført et nyt loft på ratepensionen. Det betyder, at du i 2016 maksimalt kan få fradrag for indbetalinger på op til 52.400 kr. på din ratepension. I 2017 er beløbet 53.500 kr. Har du indbetalt mere på din ratepension, vil du kunne se det i rubrik 16 på din årsopgørelse fra SKAT.

Ændringen betyder imidlertid ikke, at du skal undvære muligheden for at flytte en del af dine indtægter til et tidspunkt i livet, hvor du har bedre tid til at nyde dem og gå glip af de skattemæssige fordele her og nu. Hvis du sparer mere op til din pension hvert år, er der nemlig andre muligheder.

Måske er den rigtige løsning for dig at sætte nogle af pengene ind på en aldersopsparing? Eller måske er det interessant for dig med en Letsikring af indtægt ved pension, som er en forsikring, der garanterer, at der kommer penge ind på din konto måned efter måned - uanset om du når at fejre din 80 års fødselsdag, din 95 års fødselsdag eller sågar din 115 års fødselsdag!

Lad os hjælpe dig

I Letpension tror vi på, at du får den bedste rådgiving ved at tale med én, der allerede kender dig, din økonomi og dine værdier. Derfor møder du Letpension i dit lokale pengeinstitut, hvor du og din rådgiver i fællesskab skræddersyr en løsning, så den passer til det sted i livet, hvor du er lige nu og her.

Er du i tvivl om, hvordan du bedst sparer op til din pension eller søger du gode råd om, hvordan du undgår at ramme rateloftet, vil vi meget gerne hjælpe dig.

Udfyld formularen med navn, e-mail, telefonnummer og dit spørgsmål og angiv, hvilket pengeinstitut, du er kunde i. Så sørger vi for, at du bliver kontaktet.

Hvem er Letpension?

Lær Letpension bedre at kende og se, hvilke pengeinstitutter, vi samarbejder med.

Om Letpension
Letpension.dk