Forbered dig til mødet med din rådgiver

Når du sammen med din rådgiver skal se på din pension og forsikring, sker det på en anden måde, end du er vant til. Vi har skabt en elektronisk løsning, der giver dig overblik og gør det nemt for dig at forstå pension og forsikring.

Spørgsmål om dit helbred

Er der behov for, at vi kender dit helbred i forbindelse med en Letsikring, sker det hurtigt og nemt hos Letpension. Du har adgang til vores elektroniske helbredsportal via din netbank, og du kan derfor i ro og mag svare på de relevante spørgsmål om dit helbred hjemmefra. Du kan gøre det, når det passer dig. Når du har svaret på spørgsmålene ved din rådgiver med det samme, hvilken løsning han kan tilbyde netop dig. Der er ingen ventetid, og du får den rigtige løsning fra starten.

Her er der hjælp at hente

Når du svarer på spørgsmål om dit helbred, er det vigtigt, at du så præcist som muligt fortæller os om tidligere eller nuværende sygdomme og sygdomstidspunkt.

Hvis du har en digital signatur eller NemID, kan du måske finde hjælp ved at gå ind på www.sundhed.dk.

Her kan du få en oversigt over, hvornår du eventuelt har været indlagt på hospitalet og for hvad. Vær opmærksom på, at oversigten på www.sundhed.dk kun dækker hospitalsindlæggelser. Derfor er det en god idé også at tænke over, hvornår du ellers har været syg, og hvad du fejlede. Det kan alt sammen hjælpe dig, når du svarer på spørgsmål om dit helbred.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os 
Letpension.dk