Hvis du vil klage

Har du haft en dårlig oplevelse med Letpension, vil vi meget gerne høre fra dig. Udfyld formularen nederst på siden - så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt og senest indenfor en uge. Din klage giver os mulighed for at blive bedre og lære mere om, hvilke behov du har som kunde.

Sådan behandler vi din klage

Så snart vi har modtaget din klage, sender vi dig en bekræftelse, så du ved, at vi er i gang med at behandle klagen. Det er muligt, at vi kontakter dig, fordi vi gerne vil have dig til at fortælle os mere om din klage.

Hvis du er utilfreds med vores svar

Er du ikke tilfreds med vores behandling af din klage, kan du skrive en e-mail eller et brev til vores klageansvarlige. Den klageansvarlige har til opgave at vurdere din sag med nye øjne og har ikke været involveret i din klage i det tidligere forløb. Den klageansvarlige kan beslutte, at vi fortsat eller på ny skal behandle klagen og han kan udtrykke kritik af vores behandling af din henvendelse. Den klageansvarlige kan også vælge at fastholde Letpensions svar på klagen.

Den klageansvarliges beslutning skal altid godkendes af Letpensions direktion.

Letpensions klageansvarlige hedder Kenneth Handgaard.

Kontakt Letpensions klageansvarlige

Letpension
Att.: Kenneth Handgaard
Sundkrogsgade 4
2100 København Ø

Eller via e-mail: klageansvarlig@letpension.dk

Når du kontakter den klageansvarlige, er det vigtigt du oplyser:

 • Navn
 • CPR-nummer
 • Telefonnummer
 • En beskrivelse af din oplevelse med Letpension

  Hvis du stadig ikke er tilfreds

  Du kan vælge at indbringe din klage for Ankenævnet for Forsikring eller for domstolene. Vælger du at indbringe klagen for Ankenævnet for Forsikring, skal du bruge Ankenævnets klageformular. Før du klager, er det ifølge Ankenævnet for Forsikring en god idé at sammenholde vores begrundelse for svaret med dine forsikringsbetingelser. Under "Typiske årsager til klager" på Ankenævnets hjemmeside kan du måske finde sager, som ligner din.

  Hvis du beslutter dig for at klage, skal du downloade Ankenævnets klageformular, udfylde den elektronisk eller i hånden, underskrive den og sende formularen med bilag med almindelig post til adressen:

  Ankenævnet for Forsikring
  Anker Heegaards Gade 2
  Postboks 360
  1572 København V

  Du kan også finde formularen og en vejledning til klageadgangen på Ankenævnets hjemmeside www.ankeforsikring.dk. Hvis du vælger at indbringe din klage for domstolene, anbefaler vi dig at kontakte en advokat.

  Udfyld din klage her

  Ris og ros

  Hvis du ikke har en formel klage, men blot vil kommentere på din oplevelse med Letpension, kan du gøre det her:

  Ris og ros
  Letpension.dk