Vi er over hele landet

Letpension er stiftet af en lang række pengeinstitutter med filialer over hele Danmark. Vi har sat pension og forsikring sammen på en enkel og moderne måde, der gør det let for dig at få overblik over din pension og forsikring.

Du møder Letpension i dit lokale pengeinstitut. Her er det din egen lokale rådgiver, der sammen med dig skræddersyr din pension og forsikring, så den passer til det sted i livet, hvor du er lige nu.

For at sikre din opsparing bedst muligt, samarbejder Letpension med PFA Pension. Det betyder, at du som kunde får det bedste fra to verdener: individuel og personlig rådgivning i dit lokale pengeinstitut og en løsning, der bliver administreret af den største aktør på markedet.

Er du ikke kunde i et af de pengeinstitutter, vi samarbejder med, er du velkommen til at kontakte et pengeinstitut i nærheden af dig, der er med i samarbejdet.

Her kan du se, om dit pengeinstitut er med i Letpension-samarbejdet

Navnet forpligter

Vi stiller krav til os selv, når vi lader ordet let indgå i vores navn. Hver eneste dag skal vi sørge for, at det er let at forstå og beskæftige sig med Letpension.

I Letpension har vi en grundtanke, som vi kalder "Sådan ka' det også gøres". Den fortæller os, at det er sundt at vende verden på hovedet og hele tiden finde nye og bedre måder at gøre tingene på. Og den er fundamentet for, at vi konstant udvikler og udfordrer os selv for at sikre, at vores rådgivere kan levere den gode oplevelse til vores kunder. 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Kontakt os
Letpension.dk